Z-Series

Na ZOAB in het asfalt is er ZOAK bestrating. De afkorting ZOAK staat voor Zeer Open Afval Keramiek, oftewel Zeer Open Afval Keramiek bestrating. Onze klinkers worden geproduceerd uit keramisch afval dat ontstaat bij het produceren van keramische tegels. Op deze manier krijgt dit afval een nieuw leven.

Tegenwoordig worden de weersinvloeden steeds extremer. Hierdoor neemt wateroverlast na een flinke regenbui toe, het is een steeds groter wordend probleem voor overheden. Straten en pleinen komen blank te staan bij een wolkbreuk met alle gevolgen van dien. De oplossing om meer groen door het aanleggen van groenstroken is simpelweg niet altijd mogelijk.

Daarom is er nu onze ZOAK klinker. Deze keramische klinker is slijt- en kleurvast en absorbeert regenwater ongelofelijk snel door het ZOAK principe (Zeer Open Afval Keramiek).

TileSystems op de Vakbeurs Openbare Ruimte

Op woensdag 2 en donderdag 3 oktober 2019 staan wij met onze producten op de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier staan wij klaar om al uw vragen over onder andere de ZOAK bestrating te beantwoorden. Komt u ook langs? Ons standnummer is 4.2.33.

Meer informatie? Kijk op: https://www.openbareruimte.nl/.

vakbeurs-openbare-ruimte
zoak-klinker

Ongelofelijke absorptie

Door de open structuur van de ZOAK klinker absorbeert hij met het grootste gemak grote hoeveelheden water. Vervolgens wordt dit water aan de ondergrond afgegeven. Samen bestrijden we op deze manier verdroging van de ondergrond!

Neem contact op
Neem contact op

Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar.