Nieuws

Nieuwsoverzicht week 22 & 23 – 2019

vrijdag 7 juni 2019

Testopstelling WaterStraat – 29 mei ’19

We zijn erg blij en trots dat deze week de testopstelling van onze X1, X2 en X3 in de WaterStraat van TU Delft is voltooid! Het komende jaar zullen onze producten hier liggen. Wilt u meer weten over deze testopstelling? Bezoek dan vrijblijvend de WaterStraat of neem contact op met onze specialist Maarten Rijs: +31 6 15291180.

 

Nieuwe dealer X1: Spaansen Uitgeest – 5 juni ’19

Deze woensdag presenteren we weer een nieuwe dealer: Spaansen in Uitgeest. Het is Spaansen gelukt om een X1 terras te verkopen terwijl de display er pas een week staat, super!
We wensen Spaansen uiteraard evengoed succes met de verkoop in de toekomst!

 

Wateroverlast – 7 juni ’19

En weer is het raak: wateroverlast door hevige regenbuien.
Het probleem is vaak dat traditionele bestrating en terrassen het regenwater meestal afvoeren naar het riool. Dit riool kan de hoeveelheid water tijdens een stortbui niet verwerken waardoor overstromingen veroorzaakt worden.

Onze X1 biedt hier een oplossing voor! Regenwater valt op de tegels en loopt via de voegen de onderliggende bufferingsmat in. Via deze mat loopt het water vervolgens de ondergrond in.
Naast het ontlasten van het riool biedt dit nog een voordeel; regenwater trekt de grond in op de plek waar het is gevallen. Dit betekent dat de verdroging van de ondergrond wordt tegengegaan.

Nieuwsbericht: https://www.nu.nl/binnenland/5924442/opnieuw-wateroverlast-en-schade-door-noodweer-in-heel-nederland.html

week22-23-2019-2
spaansen-uitgeest (1)
testopstelling-x1-x2-x3