Nieuws

Nieuw project met X1-terrastegels!

woensdag 13 juni 2018

Piet Veldhuizen van Veldhuizen Sierbestrating heeft tijdens een mooi project in Utrecht gewerkt met de X1-terrastegels. Wij hebben Piet opgezocht tijdens de werkzaamheden en hem naar zijn ervaringen gevraagd.

Piet geeft aan dat de verwerking van het nieuwe systeem het eerste uur even wennen is, maar geeft ook aan dat dit met elk verschillend type terrastegel zo is; elk type heeft namelijk zijn eigen specifieke verwerking. Piet had de juiste werkwijze dan ook zo te pakken op deze natte regenachtige dag. Hij geeft aan dat X1-terrastegels sneller verwerkbaar zijn dan vergelijkbare producten in de markt.

Daarnaast is de X1-terrastegel licht in gewicht t.o.v. vergelijkbare producten wat de Arbowetgeving ten goed komt. Verder heeft hij vaker projecten waarbij de aanvoer van de terrastegels naar het terras soms lastig is zoals in smalle gangen in steden of woonwijken. Door het lichtere gewicht van de tegel is het niet noodzakelijk om de aanvoer met meerdere mensen uit te voeren. “Hier kan ik wel oud mee worden!” geeft hij lachend aan.

Wat Piet verder aangeeft is dat hij het waterbuffering aspect van de tegel uniek en een enorme meerwaarde vindt. Piet wil in de toekomst absoluut vaker met de X1-terrastegels aan de slag!

Wij bedanken Piet voor zijn reactie! Hiernaast zijn enkele projectfoto’s te zien waar Piet de X1-terrastegels aan het verwerken is.

http://veldhuizensierbestrating.nl

veldhuizen-bestrating-5
veldhuizen-bestrating-3
veldhuizen-bestrating-1
veldhuizen-bestrating-2
veldhuizen-bestrating-4